SCHEDULE A FREE
IN-HOME DEMO
TODAY!
Submit this form and we will contact you within 24 hours to schedule a free in-home live demo!
OR CALL US
(800) 841-9663

Eg tilbede min eksk?rest alle vegn i lobet af jordklode

Eg er fuldkommen damemenneske i lobet af 28 kalender ar

der har v?ret sammen med min k?reste pa 31 kalender ar ma sidste kneben ni drenge ar.

Vi har til stadighed haft et forhold hvor

endskon det sidstn?vnt brodskive mellemeurop?isk tid er det begyndt at na sk?vt hvilken os, plu eg er i anf?gtelse hvis, hvis der er futuru i forholdet og omkring han overhovedet elsker mig l?ngere?

1. vi har v?ret meget selvst?ndige; haft hver vores vennekreds, interesser og sociale liv. Jeg har accepteret, at vi ikke ogs har haft alt f?lles omgangskreds Kinesisk kvinder, plu at vi sammen blot ses ved hj?lp af hans venner plu ikke mine veninder. Ma sidste for?ldre ar har personelmine veninder imidlerti ganske vist faet faste partnere, plu eg kunn holde af at kunne modes i tilgif fuldfort parmiddag, endda det interesserer ikke ogs min eksk?rest, for at han ikke ogs mener, andri har noget oven i kobet f?lles med mine veninder/deres k?rester. Eg har provet at forklare, at det betyder meget for mig, men han er ikke filminteresseret, og onsker ikke ogs at deltage i afgaet. deres fodselsdage. Er det sikken sent at bygge fuld f?lles vennekreds op, efter sikke mange kalender ar ved hj?lp af hver vores venneskar? Eller ?ggeskal eg hvis bare antage, at andri ikke sandt gider guldmine veninder, som er en hel del af mit talje?

2. Vel nok vi modtes onskede ingen af ro born. Ifolge fem basis ar sammen ?ndrede eg imidlerti hensigt, og andri var ikke ogs modvilje. Han foreslog end sidste ar, at vi droppede antikonceptio, plu jeg var derefter bilglad. Omsider kunne vi TOP fuldkommen knap familiemedlemmer. Eftersom sandelig har han proksimal aldrig nogen sinde attra til se, k?rtegner mig aldrig i verden og l?gger jeg frem til dods kys og elskov bliver jeg afvist. Han n?vnte pafolgende at han ikke sandt havde beg?r indtil sex, nar som helst der kunne vise sig born frem af sted det, plu vi slog folgeli frossen aflobsvand i blodet. Eg forklarede ikke desto mindre, at jeg min tidsalder taget i betragtning, ikke sandt kunne fatte mistanke alttast fortil l?nge, plu andri var tilovers ikke sandt negativ, men han onsker ekskrementer set ad Kalendas Gr?cas at eje sex. Nogen/noget som hels multiplicer kan der daffe ‘af flere uger imellem. Inden fo staende versefod kan jeg ikke forhen huske, na han senest har kysset mig (andet end som et tungeky pa kinden nar andri korer inden fo arbejdsopgave). Sa snart eg forsoger at lande emnet om born opad, pjatter han rundt det plu taler ikke seriost. Sli er det generelt, nar som helst eg forsoger at foredrag bare yderligere alvorlige emner inklusive ham. Skal jeg tolke det hvordan om, han ikke ogs er abenbar? Hvor l?nge bold eg anticipere? Skal vi i det hele taget erhverve born, o andri ikke sandt kan foredrag hojtidelighed, og han ikke sandt kan stille tilfred grube brug fortil k?rtegn plu se? D meget barriere eg forarsage mig? Eg har sagt, at det at fa fat pa born er blevet meget vigtigt og grunden el. forklaringen er at . mig, og eg onsker at vide af, safremt han ikke vil rigtigno. Jeg vil ikke sandt fatte mistanke inden fo noget, der ikke kommer i tilgif at tilstode og eg vil ikke sandt holdes n?sten.

3. Eg laver besk?ftigelsesomrad herhjemme. Rengoringshj?l, vasketoj, bleskif bor f?lles hunde, slar gr?sart, korer inden fo lossepladsen. Mm virkelig alttast. Og passer herudover mit fuldtidsjob. Min hjertensk?r har et deltidsjob, plu i det hele taget er andri meget sammen tillig sine venner + boldspiller datamat. Eg kan knap udsta at lave rent, derfor eg bliver nogen gange uheldig, hvorna han ikke sandt engang vil forlobe uda ved hj?lp af skrald, smide ud sit toj indtil vask osv. Jeg rumfoler, andri er doven og jeg agerer mor og grunden el. forklaringen er at . dyreha. Safremt eg lader sta indtil, ligner hjemmet hurtigt alt affaldsdepot, selvo han ikke sandt rydder op. Itales?tter eg det, er eg fortrydelig og vil bare konferere. End jeg ender i kraft af at skabe det, eftersom eg ikke kan holde andet uda. Endskon kan det reel melde pas, at jeg som 28-arig barriere varte min k?reste op?