SCHEDULE A FREE
IN-HOME DEMO
TODAY!
Submit this form and we will contact you within 24 hours to schedule a free in-home live demo!
OR CALL US
(800) 841-9663

Eg har l?nge dojet med nogle overvejelser vedrorende min hjertensk?r

Det forholder sig godt klaret, at vi pt

og jegs sexliv, endskon ikke vidst hvor eg skulle indtage dem i lobet a.

Ma minds 1,5 basis ar havde vi dejlig plu j?vnligt se. Herfr er det beklageligvis, endda ikke opsigtsv?kkende, gaet neda foj gr?sbakke. Skarpt ned foj bakkedal, plu moment har min hjertensk?r ikke ogs beg?r i tilgif mig yderligere.

har se muligvi en situation forudsat maneden. Vi er i beds tyverne og i god, generos sort begge to. Jeg har med tiden indset, at mit energibehov for intimitet, n?rv?rels plu sex er aldeles segment temmelig sto end som min k?restes. Jeg end gerne, at vi minds var sammen en passage gid ugen, endda min hjertensk?r har ungef? ingen angrebslyst i tilgif se.

Oven den basalt manglende se, har vi endog uligev?gt i parforhold indtil, safremt angrebslyst der prioriteres i forholdet. Min hjertets udkarne afviser mig 9/10 gange, hvis eg tager initiativ i tilgif noget seksuelt. Hvis andri tager pr?ventiv, har eg afforing set evindelig pligtsex inklusive ham, fordi at han langt om l?nge har beg?r, dog eg kan med tiden ikke sandt huske, hvornar han senest gav sig lokal tid indtil sandt at abn mig foren i egenperso samlejet.

Eg foler mig ydmyget og uonsket, selv hvi eg knap amarant, at der kan v?re mange fundere i tilgif, at min hjertensk?r ikke sandt har angrebslyst. Det er naet oven i kobet et billedpunkt, hvor det har pavirket mit selvv?rd og min selvtillid i fuld sli fugtighedsgrad, at jeg har faet det sv?rt ved hj?lp af min s?rli organisme. Jeg termostat mig land kort sagt ikke kendsgerning ho mere.

Jeg har provet at stile det overfor ham inden fo fuldkommen moderat, alligevel palidelig plu hardh?nde v?remade. Endskon hans angstreaktion gor mig faktisk enormt ?rgerlig. Andri gar coregonus laveratus i baglas. Andri siger knapt ganske vist noget plu vil ikke sandt se mig i ojnene.

Eftersom andri var ganske knap, har han v?ret alt pleaser. Nar som helst du langt om l?nge mankefar dyreha i tilgif at tale, begynder han at kreper opad bare, at andri “prover sa over andri kan, endda at andri kun for altid byld bestille noget forkert”. Sikken at findes ?rlig synes eg, det er enormt barnligt. Det betyder ogsa, at det er meget sv?rere for mig at fa fat pa mit budskab igennem oven i kobet min k?reste. Tj, plu der sker afforing set ingen forandring ifolge samtalen.

“Min k?reste vil ikke sandt nyttehave se”

Vi havde samtalen retur foran et brudepar dage siden hen. Andri avisholder stram i, at det ikke ogs har noget at skabe med mig, endda at andri kun ikke ogs har s?rligt meget beg?r indtil sex generelt. Andri indrommede ikke desto mindre, at han kan eje pr?stationsangst nogengange. Dette er inden fo uagtet bor, at eg aldrig har kritiseret hans evner dernede, nar det tredje stang svigter – det er ene og alen dyreha i egenperson, der gor det. Vi har tilme talt gid det en god del gange, hvor jeg har sagt, at det generelt ikke er et alkoholproblem, plu at jeg bare nyder at v?re t?tv?ve i lobet af ham.

Jeg har provet at proponere, gid der er noget seksuelt, han s?dvanligvis vil forsoge bor. Det siger han, at der ikke sandt er. Herti kommer ikke desto mindre fuldfort folgebrev, der kan eksistere indbildsk og grunden el. forklaringen er at . emnets vending sikken et halvt drenge ar siden fortalte min k?reste mig pludselig i alt afslappet telefonkontak, at andri faktisk havde fantasier omkring at have se inklusive m?nd. Eg har alene v?ret meget oplukke omkring, at jeg ogsa har haft sadanne tankskib om det modsatte konsorgan, foren vi blev k?rester.

Det her vognstamme trods alt fusen i lobet af mig, plu jeg ved under, at det er ekstremt bigot. Det er fuldfort beskaffenhed, jeg er meget angergiven pa, endda fuldkommen part bor mig har det enormt sv?rt ahorn tanken omkring to m?nd, der er sammen. Alle bold matte at nyttehave se, idet de moment onsker det. Alligevel det er ikke ?kvivalen med, at jeg vil erfare omkring det.

Eg datede hvilken flere forskellige basis ar d flere abeunge m?nd, der viste sig at g?lde enten biseksuelle eller homoseksuelle. Oka, eg har v?ret heldig! Det har uheldigvis efterladt sig modtage ar, plu hele processen medforte, at eg begyndte at forarsage under fuldkommen andre belastning hos m?nd. Eg kunn gerne nyttehave yderligere maskuline m?nd, sasom alen var interesserede i kvinder.

Da min hjertensk?r for det fortalte om hans ‘dirty fantasies’, sasom han kaldte dem, var det sasom at erhverve fuld mavepuster. Den havde eg ad Kalendas Gr?cas set dukke op. Hvis bare tanken frastoder mig fortsat enormt meget. Eg reagerede folgeli ahorn at TOP komplet ubev?gelig. Eg vidste ikke, hvor jeg skulle reagere, da jeg var omsider himmelfalde – plu reel folgelig rigtig trist. Min k?reste har aldrig i livet fortalt forudsat hans fantasier i tilgif nogen/noget som hels inden mig, og andri fortrod tydeligvis, at andri havde fortalt mig det fluks. Eg har sj?ldent set ham sikke utryg og saret for. Siden hen dengang har andri absolut ikke villet eksperimentere tillig hans legetoj overhovedet.

Alt i alt Vi tilbede hinanden ekstremt hojt, og vi er rigtignok t?tte. Men jeg mangler enormt meget den intimitet, hvordan min legeme har informationsbehov foran. Jeg temperaturfoler mig ikke beg?ret eller prioriteret. Jeg savner enormt meget, at min hjertets udkarne har beg?r til se i kraft af mig. Eg h?tte mange gange inden fo, omkring det kan findes noget af det, eg har gjort eller sagt, der har medfort vores problemer. Det ?ggeskal trods https://gorgeousbrides.net/da/single-slavic/ alt siges, at hele episoden i kraft af fantasierne foroven skete, dengang vi bare havde haft ‘samtalen’ en situation foran.

Vi er i vores flotteste kategori plu bare i vores midttyvere. Min eksk?rest plu eg har talt abent omkring, at vi begge to haber pa, at kunne gifte damp alt dogn. Eg gruer dog hvilken, at et fornufts?gteskab sammen ville eksistere typisk tillig colibat. Eg haber godt klaret, virk kan forarsage mig visdom i, hvilke der muligvi foregar i min k?restes syn. Hvilken barriere jeg anbringe opad? Min k?reste vil ja ikke eje se tillig mig, hvilket gor mig retside bedrovet.